„SRAM VAS BILO…“: Nakon žestokih napada na Vučića iz Moskve oglasio se Marko Đurić, spominje i sastanak kod Putina…

Direktor Kancelarije za Kosovo Vlade Srbije Marko Đurić stao je u odbranu srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji je dobio poruku iz Rusije zbog njegovog "ponašanja" u Bijeloj kući.

  • Regija

  • 06. Sep. 2020  06. Sep. 2020

  • 0

Naime, Vučiću je znakovitu poruku poslala Maria Zakharova, glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova, tako što je na svom Facebook profilu uz fotografiju Vučića koji sjedi ispred Donalda Trumpa, predsjednika SAD-a, postavila i fotografiju Sharon Stone iz poznate scene iz filma "Sirove strasti", gdje se vidi međunožje glumice, te napisala:

"Ako ste pozvani u Bijelu kuću, a stolica je postavljena kao da ste na ispitivanju, sjedite kao na fotografiji #2. Ko god da ste. Vjerujte mi".

Na ovaj blam reagirao je Đurić, želeći odbraniti srbijanskog predsjednika.

- A zamisli taj predsjednik nijednu ružnu riječ protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mjestu. A zamisli taj predsjednik je kod ruskog predsjednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu. Ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo! - napisao je Đurić na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...