LOPTICA U GRLU: Pogledajte grimase sutkinje dok je bila leđima okrenuta Đokoviću (VIDEO)

Čim su se pojavili prvi snimci, mišljenje javnosti je bilo podijeljeno.

  • Šareni svijet

  • 07. Sep. 2020  08. Sep. 2020

  • 3

Novak Đoković je okončao učešće na US Openu tako što je diskvalifikovan u finišu prvog seta protiv Španca Carreña Buste, a nakon što je nehotično pogodio lopticom linijsku sutkinju Lauru Clark.

Čim su se pojavili prvi snimci, mišljenje javnosti je bilo podijeljeno. Neki smatraju da je Đoković opravdano eliminisan, dok neki vjeruju da je Clarkova odlično glumila i da je čitav događaj "prenapumpan". Sada se pojavio i snimak iz drugog ugla i to onog napravljenog kamerom iza linijskog sudije koji pokazuje grimase koje je 57-godišnja Amerikanka pravila nakon što je Đoković krenuo da joj pomogne.

Pala je na teren kao da je pogođena puškom poslije poteza Đokovića, a utisak je da je u jednom trenutku ostala i bez daha, pošto joj je disanje otežala maska. Dok je leđima bila okrenuta beogradskom teniseru iskolačila je oči, a kompletan snimak pogledajte ispod teksta.

(SB/NN)    

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...