GOVEDARICA ŽESTOKO UDARA DODIKA: "Jesi li zaboravio čiji si miljenik bio?"

Govedarica je na Facebook profilu reagovao na Dodikove napade na vrh SDS-a.

  • Politika

  • 08. Sep. 2020  08. Sep. 2020

  • 0

- U kontekstu jučerašnjeg blaćenja nas trojice koji ti nisu pokorni, svježi dašče vjetra na Balkanu, da li si zaboravio ko te je tako od milja zvao?

Ovo je na Facebook profilu jučer napisao bivši predsjednik SDS-a Vukota Govedarica reagujući na Dodikove napade na vrh SDS-a.

Govedarica je napisao i ovo:

- Кada bi me ti hvalio kao što hvališ sve one pobjegulje koje su ti se priklonile za šačicu srebrenjaka, morao bih da se zatvorim negdje cijeli dan i da dobro razmislim gdje sam to pogriješio - prenosi TVBN.

alt

Podsjetimo, tokom jučerašnjeg skupštinskog zasjedanja Dodik je u više navrata izrekao dosta kritika na račun vrha SDS-a, dok je pozitivno govorio o bivšim funkcionerima SDS-a, koji su sada uz njega, Nenadu Stevandiću, Darku Banjcu, Kostadinu Vasiću, Obrenu Petroviću, Mići Mićiću.

Inače, vrh SNSD-a u posljednje vrijeme najradije bi da se zaborave sve one stvari koje su u prošlosti činili i čiji su sve bili saveznici... Milorad Dodik nije bio jedini miljenik tadašnje američke administracije, koja ga je i dovela na čelo Republike Srpske uz pomoć tadašnjih snaga SFOR-a.

Tu su bili i drugi visoki funkcioneri tadašnje ljevice, koji se danas predstavljaju najvećim čuvarima interesa Republike Srpske i srpskog naroda.

alt

Jedan od tih koji je imao dobru vezu s bivšom državnom sekretarkom Madeleine Albright je i gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...