SAMO ZA ONE SA JAKIM SRCEM: Zgodna američka manekenka „srušila“ Instagram novim seksi fotkama, ovo je vidjelo 25 miliona ljudi… (FOTO)

Rođena i odrasla u Coloradu (SAD), Sommer Ray je bikini model, fitnes trenerica i sportašica.

  • Sex i grad

  • 09. Sep. 2020  09. Sep. 2020

  • 1

Ona je na društvenim mrežama 2016. godine počela objavljivati slike i videozapise iz svog privatnog života. Mnogi su u njoj vidjeli idola pa ih je upravo ona nadahnula da počnu vježbati. Njen stil života omogućio joj je da izgradi idealnu figuru, ali i da napravi karijeru u fitnes industriji.

Danas je prati više od 26 miliona ljudi na Instagramu, a novim fotografijama opet je izazvala lavinu komentara na toj društvenoj mreži.

Pogledajte i zašto.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...