VIŠE SE NE SKRIVAJU: Slavna holivudska glumica ljubi osam godina mlađeg kuhara, ali i on se okušao u glumi...

Glumica i poznati šef italijanskih korijena više se ne skrivaju, nedavno su javno razmjenjivali nježnosti nakon romantične večere, a ova povučena glumica takve stvari ne radi osim ako priča nije stvarno ozbiljna.

  • Show

  • 09. Sep. 2020  09. Sep. 2020

  • 0

Poznata glumica Katie Holmes (41) ima novog dečka, a par ne krije da su zajedno. Glumica i njen novi dečko, šef Emilio Vitolo (33) javno su izmjenjivali zagrljaje i nježnosti tokom romantične večere.

Holmes su fotoreporteri snimili kako sjedi u Vitolovom krilu, nakon čega su se i nježno poljubili, bilo je to na terasi jednog restorana u New Yorku.

Prvi put zajedno par je viđen prošlog vikenda, kada su ćaskali i smijali se u restoranu "Mediterranean". Vitolo, pak, radi u "Emilio’s Ballato u SoHou". Njegov otac Emilio Vitolo Sr. kupio je radnju ranih devedesetih.

O tati Vitolu u New Yorku se govori kao o omiljenom ugostitelju, a o njegovom restoranu kao o jednom od najdražih italijanskih restorana u tom gradu. Mlađi Emilio uspješno je nastavio tu obiteljsku tradiciju, ali je i proširio svoje djelovanje.

Naime, Vitolo Jr. okušao se i u glumi, pojavio se u serijama "Royal Pains" i "Inside Amy Schumer". Osim toga, voli društvo poznatih, kreće se među slavnima, poput Whoopi Goldberg ili Joea Jonasa.

U javnosti se mladi Emilio uvijek pojavljuje besprijekorno dotjeran, ali s daškom starog glamura, igrajući na kartu italijanskog šarma.

Ovo je prvi put da se Holmes dovodi u romantičnu vezu s nekim nakon prekida s Jamiejom Foxxom 2019. Glumica je od razvoda s Tomom Cruiseom vodila vrlo privatan život tako da su detalji o porodičnom životu koji vodi sa 14-godišnjom kćerkom Suri, kao i o njezinom ljubavnom životu, uistinu rijetkost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...