OPASNO SE NALJUTIO: Milorad Dodik od danas neće više davati izjave ispred Predsjedništva...

Stiglo saopćenje iz Ureda člana Predsjedništva BiH.

  • Politika

  • 09. Sep. 2020  09. Sep. 2020

  • 1

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik danas će u 13 sati održati konferenciju za novinare u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Kako su iz njegovog Ureda kazali, Dodik od danas neće više davati izjave ispred Predsjedništva BiH, jer nije riješen status novinara, kako su naveli.

Prije godinu dana, Dodik je zatražio da se omogući novinarima da uđu u Predsjedništvo BiH. S obzirom na to da nije određena prostorija za novinare, član Predsjedništva BiH odbija da se zaustavlja ispred zgrade.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...