KO OD MAJKE ROĐENA: Zgodna Demi Rose potpuno gola, Instagram u "plamenu"…

Manekenka nerijetko objavljuje golišave fotografije, naročito u minijaturnim badićima. Sada je otišla korak dalje pa je obožavaoce iznenadila i pozirala u potpunosti gola.

  • Show

  • 11. Sep. 2020  11. Sep. 2020

  • 0

Iako se ljeto lagano približava kraju, manekenka Demi Rose (25) i dalje zavodi u vrućim izdanjima. Iskorištava svaku zraku sunca kako bi se kupala i sunčala.

Već je neko vrijeme na Ibizi. Iako se prepustila uživanju, to ne znači da nema vremena kako bi snimila poneku fotografiju za Instagram. Do sada je svoje vjerne obožavaoce uveseljavala fotografijama u minijaturnim kupaćim kostimima. No, otišla je korak dalje - Demi je pozirala u potpunosti gola.

 alt Foto: Instagram

Grudi je prekrila rukama, a ostale dijelove tijela ručnikom. 

- Ovo je raj na zemlji - napisala je kratko pored objava.

alt Foto: Instagram

Komentara na račun njezinog izgleda nije nedostajalo.

- Ti bi definitivno trebala otvoriti OnlyFans stranicu. Predivna si, goriš - pisali su joj obožavaoci.

alt Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...