UMORILI SE OD ČEKANJA NA DŽEKU I SUAREZA: Italijom odjeknula nova transfer-bomba, Juventus dovodi sjajnog napadača...

Nakon pregovora s Edinom Džekom i Luisom Suarezom te odbijene ponude za Alvara Moratu, Juventus je, očigledno, odustao od svih tih opcija i okrenuo se iskusnom francuskom napadaču.

  • Sport

  • 11. Sep. 2020  11. Sep. 2020

  • 0

Kako javlja Gianluca Di Marzio, Giroud je s torinskim klubom dogovorio dvogodišnju saradnju, vrijednu četiri i po miliona po sezoni, a Chelsea će za njegove usluge inkasirati pet miliona eura.

Tako će Juve napadačko pitanje riješiti sa 34-godišnjim Francuzem, koji je u prethodnih osam godina bio stanovnik Londona igrajući za Arsenal i Chelsea.

Giroud je za Arsenal i Chelsea odigrao 341 utakmicu i zabio 133 gola.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...