CURE DETALJI HORORA U NOVOM SADU: Nasilnik brutalno prebio mladića pa mu lomio ruke dok je bio bez svijesti, policija zna o kome se radi…

Policija u Novom Sadu zna ko je divljak sa snimka, radi se o I. K. (30), kojeg traže zbog teškog povređivanja 28-godišnjeg mladića, kojeg je pretukao pa mu lomio ruke dok je ležao bez svijesti.

  • Hronika

  • 12. Sep. 2020  12. Sep. 2020

  • 0

Snimak nadzorne kamere iz jednog novosadskog diskokluba počeo se širiti društvenim mrežama.

Ono što je na njemu, teško je opisati riječima. 

Policija u Novom Sadu zna ko je divljak sa snimka, radi se o I. K. (30), kojeg traže zbog teškog povređivanja 28-godišnjeg mladića. 

- Intenzivno tragamo za njim. Sumnjamo da je mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, usljed čega je oštećeni pao u nesvijest. Osumnjičenik je potom oštećenom slomio obje podlaktice - rekli su u policiji, prenosi "Kurir".

Na snimku nadzorne kamere vidi se kako mladić u crvenoj majici mlati drugog čovjeka, koji leži na podu. Vidi se i kako se mladić na podu onesvijesti, ali divljak ne prestaje sa mlaćenjem.

Udarao ga je iz sve snage dok je bespomoćno ležao. U jednom trenutku, neko ga pokušava spriječiti, čini se kao da se radi o redaru. No, iživljavanje se nastavlja. U jednom trenutku, agresivac okreće mladića na trbuh i lomi mu jednu pa drugu ruku.

Mladić je u bolnici s teškim povredama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...