SVI PUTEVI VODE U TORINO: Danas je dan odluke, Juventus sve dalje od dovođenja Suareza, rasplet u Rimu rješava sudbinu Edina Džeke…

Luis Suarez ucjenjuje Barcelonu i ne želi napustiti klub dok mu ne isplati odštetu.

  • Sport

  • 14. Sep. 2020  14. Sep. 2020

  • 1

Navodno traži da mu se isplati plaća za narednu sezonu u iznosu od 17 miliona eura.

Katalonski tim to ne želi platiti pa, iako je dogovorio uvjete s Juventusom, torinski klub ima sve manje strpljenja s Urugvajcem.

Trener Andrea Pirlo jučer je poručio upravi kluba da mu što prije dovedu napadača. Suarez je bio prvi izbor, ali kako već u Torinu gube strpljenje, ponovo bi se mogli okrenuti Edinu Džeki.

Roma je jučer dogovorila dolazak Arkadiusza Milika iz Napolija, a danas bi ovaj transfer mogao postati zvaničan, a dolazak poljskog napadača vjerovatno znači spremnost čelnika Rome da puste Džeku.

Sve bi moglo biti poznato već danas. Ako Milik potpiše za Romu, nema dileme da će Juventus krenuti po kapitena „Zmajeva“.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...