ONAKO, USPUT: Andrej Plenković se sastaje s Draganom Čovićem, premijer Hrvatske u Mostar došao zbog...

Po dolasku u Mostar, predsjednik Vlade Plenković susrest će se s Čovićem u 9.30 sati u središnjici HDZ-a BiH.

  • Politika

  • 14. Sep. 2020  14. Sep. 2020

  • 1

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović sastat će se danas sa predsjednikom HDZ-a i predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejem Plenkovićem.

Sastanak će se održati u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.

Hrvatski premijer Andrej Plenković sudjelovat će u ponedjeljak u 11 sati na svečanoj svetoj misi povodom ustoličenja mons. Petra Palića, mostarsko-duvanjskog biskupa i apostolskog upravitelja Trebinjsko-mrkanske biskupije, ispred Katedrale Marije Majke Crkve na Gospinom trgu u Mostaru, saopćeno je iz Vlade Hrvatske.

Po dolasku u Mostar, predsjednik Vlade Plenković susrest će se s Čovićem u 9.30 sati u središnjici HDZ-a BiH. Planiran je i susret s biskupima, mons. Ratkom Perićem i mons. Petrom Palićem u 10.15 sati u zgradi Ordinarijata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...