GOTOVO JE: Roma dovela zamjenu za Džeku, Edin na izlaznim vratima kluba s Olimpica…

Edin Džeko mogao bi početi pakovati kofere s obzirom na to da je kasno sinoć konačno sve dogovoreno između Rome i Arkadiusza Milika.

  • Sport

  • 15. Sep. 2020  15. Sep. 2020

  • 0

Više izvora u Italiji objavilo je da je poljski reprezentativac na pragu transfera u Romu, nakon čega će Džeko moći da potpiše za Juventus u transferu vrijednom 12 miliona eura.

S obzirom na to da Serija A počinje narednog vikenda, stvari se moraju ubrzati pa su tako ubrzani i pregovori Rome i Napolija, koji je pristao da proda Milika za 25 miliona eura uz bonuse.

Ovo je primaklo bh. napadača Juventusu i Roma će sada moći pustiti Džeku za 12 miliona eura i bonuse, a hoće li se to i dogoditi ili će Luis Suarez pomrsiti račune, doznat ćemo uskoro.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...