DODIK O PREDSJEDNIKU HRVATSKE: "Milanović do podne živi kao partizan, a poslije podne kao ustaša…"

Izjava Milorada Dodika iz augusta 2016. godine.

  • Politika

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 3

Nije predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću lako. Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik svašta je govorio i u svojim ranijim izjavama.

U jednoj od njih, iz augusta 2016. godine, za banjalučke medije je kazao: “Milanović je po više osnova iskompleksiran političar i čovjek. Živi pod teretom imena koje neodoljivo 'miriše' na srpsko, gubi izbore, a ne shvata zašto. Milanović pola dana živi kao partizan, a pola kao ustaša i, kao većina političara s hrvatske scene, vuče viševijekovni kompleks od Srba.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...