ČAMPARA ZA N1: "Evo kažem - ja sam podnio prijavu protiv Osmana Mehmedagića Osmice"

Evo kažem - ja sam podnio prijavu.

  • Mini market

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 0

Aljoša Čampara, zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo u programu N1 pozvao je građane da prijavljuju korupciju, anonimno ili javno. Na pitanje voditelja Pressinga Amira Zukića da li zna ko je prijavio za korupciju direktora Obavještajno-sigurnosne agencije Osmana Mehmedagića Osmice, odgovorio je - evo, ja sam.

Na vaš račun stigle su optužbe u vezi sa slučajem Mehmedagić.  Portal istraga.ba tvrdi kako je vaša savjetnica prijavila direktora OSA-e? Da li ste vi autor anonimnih prijava?

Naravno da nisam. Protiv mene imaju anonimne prijave, ali ja nikad nisam tražio snimke nadzornih kamera. To je protivzakonito. Vidjet ćete kako će biti lako dokazati na sudu da ona (savjetnica Mirela Bubalo) nije bila.

Ko je bio?

Evo kažem - ja sam podnio prijavu.

Jel vi to ironično?

Pozivam građane da prijavljuj korupciju. Možete misliti da ja odem u Poštu i skinem snimke nadzornih kamera.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...