SADA JE GOTOVO: Čampara otvoreno rekao hoće li glasati za smjenu Vlade Kantona Sarajevo (VIDEO)

"Stalno pričaju o tome. Svi smo 18. od svih 18. Svako može biti odlučujuća. Ja sam već rekao - neću podržavati ovu Vladu koja radi na ovakav način", rekao je Čampara.

  • Vijesti

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 0

Smjena Vlade Kantona je česta tema u bh. javnosti. Stranke opozicije tvrde da imaju 18 ruku za smjenu, a upravo se mnogo govori o tome da je Aljoša Čampara 18. ruka. Čampara je u Pressingu govorio o tome.

"Stalno pričaju o tome. Svi smo 18. od svih 18. Svako može biti odlučujuća. Ja sam već rekao - neću podržavati ovu Vladu koja radi na ovakav način", rekao je Čampara.

Da li je to znak da će glasasti za smjenu?

"Da. Isto tako, oni drugi, koji smatraju da će bjanko dobiti moj glas - a da neće biti dugoročnih, sredonjročnih, prvih mjera oko uspostave vlasti - jer ovim građanima treba što prije da se krene u realizaciju zacrtanih ciljeva", rekao je Čampara.

On je kazao da je Sarajevo centar BiH.

"Mislim da smo trebali izabrati najbolje ljude, najobrazovanije, pametnije. Ali bojim se da nismo to uradili", kazao je Čampara za N1.

Također, kao jedan od razloga podnošenja ostavke u SDA - Čampara je kazao da "nije htio više da sjedi u organu koji sve ovo nijemo posmatra".

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...