DŽEKO OSVANUO NA NASLOVNICAMA NOVINA U ITALIJI: Još samo malo i posao je gotov…

Kapiten nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko povezuje se s transferom iz Rome u Juventus, a za sada kompletnu stvar koči poljski napadač Arkadiusz Milik, koji odbija dolazak u Romu iz Napolija.

  • Sport

  • 17. Sep. 2020  17. Sep. 2020

  • 0

Džeko je odavno već sve dogovorio sa "Starom damom". Klubovi su, također, postigli dogovor o transferu, ali rimski klub ne želi pustiti Edina dok ne osiguraju zamjenu, odnosno potpis Milika.

Poljak nije bio previše raspoložen za transfer. Ipak, njegov agent jučer je obavio razgovore s Romom i navodno je došlo do određenih pomaka u kompletnoj sagi.

Italijanski "Tuttosport" na naslovnici danas ima Džeku i tvrdi da je Edin još jedan korak bliže potpisu za Juve, jer je Milik načelno pristao na dolazak u Rim pa je veliki optimizam za završetak ovog posla.

Roma će sačekati još danas i sutra da Milik donese odluku i Edin bi već tokom vikenda mogao put Torina ako poljski napadač na kraju zaista pristane da potpiše za Romu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...