U TEŠKOM JE PSIHIČKOM STANJU: Šta je Kolumbijka ispričala policiji nakon likvidacije Stojanovića?

Sonja Suarez Gomez, koja je lakše povrijeđena u eksploziji, ispričala je istražiteljima da je sa Stojanovićem u nedjelju krenula na auto-trke na Ušću.

  • Hronika

  • 17. Sep. 2020  

  • 0

Strahinja Stojanović (30), koji je podlegao povredama u nedjelju, nakon što je pod njegov džip podmetnuta bomba, kobnog dana, navodno, je krenuo na auto-trke sa svojom partnerkom Sonjom Suarez Gomez (45) iz Kolumbije.

Sonja Suarez Gomez, koja je lakše povrijeđena u eksploziji, ispričala je istražiteljima da je sa Stojanovićem u nedjelju krenula na auto-trke na Ušću, prenosi Blic.

Poslije saslušanja njoj je zabranjeno da do okončanja istrage napušta Srbiju.

– U teškom je psihičkom stanju. Ispričala je da su prije eksplozije bili srećni i da su namjeravali da idu na trke – otkriva izvor i dodaje da je rekla da nije ni bila svjesna šta se dogodilo.

Kada se dogodila eksplozija, po njenim riječima, Strahinja je vrištao od bolova.

– Pokušala sam da ga izvučem napolje. Pritrčao je i prolaznik i pomogao mi – rekla je navodno i objasnila da je Srbina upoznala 2019. godine u Madridu, na žurci, naveo je neimenovani izvor.

Kako je dodao, njih dvoje ušli su u intimne odnose, ali je onda ubrzo otputovala u Majami kod kćerke.

– Kada se vratila u Madrid, nastavili su vezu. Prvi put je u Srbiji bila početkom godina, a onda nakratko opet otišla kod ćerke, koja se porodila. U martu je doputovala u Srbiju – kaže izvor.

Sonja je otkrila i da je sa Strahinjom putovala po Srbiji, a u Beogradu su trenirali, išli u restorane.

Ona se u utorak prvi put oglasila na Instagramu fotografijom na kojoj je napisano “ego želi kvantitet, ali duša kvalitet”, a zatim i video-snimkom, u kojem se poručuje da smo “svi mi duše i da onaj ko umre samo je fizički otišao”.

Strahinja Stojanović, koji je u nedjelju likvidiran postavljanjem eksploziva ispod njegovog automobila, mjesece prije nego što je ubijen provodio je putujući po svijetu sa djevojkom, Kolumbijkom.

Iza sebe ima debeo dosije, prije dvije godine na identičan način je neko pokušao da ga ubije. Stojanovića povezuju sa ubistvom poznatog beogradskog advokata Miše Ognjanovića, koji je bio branilac šefa zemunskog klana Luke Bojovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...