PAO MU IMUNITET: Uhapšen dojučerašnji HDZ-ov saborski zastupnik

Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, osumnjičen u aferi "Janaf", uhapšen je nakon što je sam došao u sjedište Policijskog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK).

  • Regija

  • 18. Sep. 2020  18. Sep. 2020

  • 0

"Nakon odluke Sabora o skidanju imuniteta, gradonačelnik Dražen Barišić sam je otišao u sjedište PNUSKOK-a", saopćeno je iz njegovog velikogoričkog ureda oko 13.30 sati.

To je u izjavi za Hinu potvrdio i njegov advokat Ljubo Pavasović Visković, koji u ovom trenutku nije želio govoriti o detaljima slučaja.

Neslužbeno se saznaje da se očekuje i hapšenje gradonačelnika Nove Gradiške Vinka Grgića, kojeg će policija dovesti u sjedište PNUSKOK-a na zagrebačkim Oranicama.

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...