DOBRA VIJEST: U ovom bh. gradu otvaraju prodavnicu samo za penzionere, a popusti su do...

Ovo će biti najpovoljnija prodavnica u gradu, u kojoj će penzioneri imati popuste do 50 posto godišnje, a ostali građani neće imati pravo kupovine.

  • Društvo

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 0

U Trebinju bi do kraja mjeseca trebalo da bude otvorena prodavnica u kojoj će pravo kupovine po najpovoljnijim cijenama u gradu imati samo penzioneri, dogovoreno je na sastanku predstavnika penzionera i gradonačelnika Mirka Ćurića. Ćurić je nakon sastanka rekao novinarima da će Grad Trebinje na godišnjem nivou izdvajati 500.000 KM za ovaj projekt, koji je jedinstven u regionu, piše "Oslobođenje". 

“Ovo će biti najpovoljnija prodavnica u gradu, u kojoj će penzioneri sa primanjima do 200 maraka imati popust od 50 posto na godišnjem nivou, što će iznositi oko 250 maraka, dok će oni penzioneri sa penzijama do 300 KM imati popust od 30 posto, a oni koji imaju penzije do 404 KM, što je prosjek u RS-u, imaće popust od 25 posto", precizirao je Ćurić.

On je rekao da će prodavnica imati maksimalno do 50 artikala osnovnih životnih namirnica te je napomenuo da ostali građani neće imati pravo kupovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...