KAKVA MAKLJAŽA U LAS VEGASU: Mirsad Bektić dominirao dvije runde, a onda je napravio kobnu grešku… (VIDEO)

Mirsad Bektić poražen je u Las Vegasu od Damona Jacksona prekidom u trećoj rundi.

  • Sport

  • 20. Sep. 2020  

  • 0

Bektić je žestoko krenuo od prve sekunde. Dominirao je protiv Jacksona, koji je u jednom trenutku ipak uspio da napravi kimuru, no bh. borac je uspio da se izvuče i da do kraja runde ponovo ponovo bude bolji.

Jackson je uhvatio dobru giljotinu na početku druge runde. Nevjerovatni Bektić se uspio izvući i ponovo je kontrolirao borbu na parteru, a njegov protivnik je tek krajem ove runde uspio da u jednom trenutku dođe u dominantni položaj u kojem ipak nije uspio da zada neki ozbiljan udarac.

A onda u trećoj rundi šok. Jackson je uhvatio giljotinu, Bektić je tapkao i to je bio kraj meča.

Ovo je treći uzastopni poraz Bektića u UFC-u i sada je na omjeru 13-4.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...