OVO MORATE VIDJETI: Evo kako su na početku karijere izgledali Karleuša, Dara Bubamara, Seka Aleksić... (FOTO)

Nije tajna da plastični hirurzi, šminka i Photoshop rade 'čuda', pogotovo kada su pitanju srbijanske pjevačice.

  • Estrada

  • 20. Sep. 2020  20. Sep. 2020

  • 1

Ipak, na početku karijere nisu imale toliko mogućnosti za korekcijama, kao ni za uređivanjem fotografija prije objave.

Sandra Afrika (32)

Ova cajka je karijeru započela kao plesačica Mile Kitića (68). A onda kada je folker 2006. imao nastup u studiju pjevajući hit 'Šampanjac', svu pažnju 'ukrala' je upravo atraktivna Sandra, čiju je guzu kamerman snimao više nego Kitića.

altScreenshot

Nakon toga je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom. Tada je imala nešto drugačiju frizuru nego danas. Nosila je šiške i bila je crnka, dok je sada brineta.

altScreenshot

Jelena Karleuša (42)

Ova pjevačica se 'bacila' u estradne vode sa samo 16 godina. Tada je eksperimentirala s kosom pa je jedno vrijeme imala i kratku frizuru zbog koje je izgledala neprepoznatljivo.

altScreenshot

Ona je jedna od rijetkih pjevačica koja je otvoreno priznala estetske zahvate pa je otkrila kako je povećala grudi odmah na početku karijere, a nije tajna da je malo "uredila" i lice.

altScreenshot

Naravno, prije nego Karleuša objavi fotografiju na društvene mreže, dobro je provuče kroz filtere.

alt

Foto: Instagram

Dara Bubamara (44)

Karleušina nekada ljuta suparnica, a danas bliska prijateljica, cajka Dara Bubamara, može se 'pohvaliti' s jednim od najvećih silikonskih grudi na estradi.

No na početku karijere nije imala bujne atribute te je, kao i većina tadašnjih pjevačica, nosila šiške.

alt Screenshot Youtube

Seka Aleksić (39) 

Baš kao i Sandra Afrika, Seka je ranije imala crnu kosu. Jedno vrijeme je bila i plavuša dok je danas brineta. U licu se nije znatnije promijenila, no ima vitkiju figuru nego prije.

altScreenshot

Ana Nikolić (41)

Ova pjevačica se dugo vremena borila s kilažom, no sada je konačno došla na svoje.

alt Foto: Instagram

Na početku karijere je izgledala kao djevojčica pa se tako i odijevala, dok sada nosi odjeću kojom više otkriva nego što pokriva.

altScreenshot

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...