INTER SKLAPA EKIPU DA POKORI ITALIJU: Najnovije pojačanje stiže iz Barcelone; Messijeva oproštajna poruka sve govori (FOTO)

Arturo Vidal doputovao je sinoć u Milano na ljekarske preglede i sutra će zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje Intera.

  • Sport

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Čileanac je nakon dvije sezone napustio Barcelonu nakon što mu je Ronald Koeman poručio da neće računati na njega. Vidal je odlučio da karijeru nastavi u Interu, s kojim bi trebao potpisati trogodišnji ugovor.

On je večeras stigao u Milano, a Inter je na zvaničnoj stranici objavio fotografiju i video koji dokazuje da će karijeru nastaviti u klubu sa Meazze.

Od Vidala se prvi oprostio Lionel Messi, koji je poslao emotivnu poruku Čileancu. Messi i Vidal su u jako dobrim odnosima, a to najbolje pokazuje Messijeva poruka na Instagramu.

"Poznavao sam te samo iz međusobnih duela i uvijek si za mene bio fenomen, ali onda sam imao sreću da te upoznam i još si me više iznenadio. U ove dvije godine smo dijelili mnogo toga i ti si ostavio svoj pečat. Nedostajat ćeš nam. Želim ti sve najbolje u novoj etapi s novim klubom. Srest ćemo se opet, sigurno", napisao je Messi, a Vidal mu je ostavio komentar.

"Hvala ti, Leo, koji si vanzemaljac. Bila mi je čast igrati s najvećim u historiji i hvala ti puno za prijateljstvo. Nedostajat ćeš mi, ali vidimo se uskoro."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...