VUČIĆEV PIROMAN NAPUŠTA POLITIKU? "Baviću se pisanjem, novinarstvom..."

Predsjednik Aleksanadar Vučić je pod velikim pritiskom svoje partije i koalicionih partnera u formiranju nove vlade, kaže predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodaje da stranka koju on vodi ne traži ni jedno ministarsko mjesto i da on lično ne očekuje da bude u novoj vladi

  • Regija

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 4

"Predsednik Vučić neka namiri SNS, koja je dobila najviše glasova, ostale koalicione partnere, a Pokret socijalista ne mora da ima nijednog ministra u vladi. Ja ne moram da budem ministar u vladi, nema potrebe, menjaju se vremena, menja se politika, dolaze drugi ljudi, spoljno politički prioriteti", rekao je Vulin za TV Pink.

On je naglasio da se zahvaljujući pojverenju Vučića "borio za Kosovo, pravio Zakon o radu, čuvao Srbiju od migrantske krize, bio ministar odbrane".

"Ministar odbrane, to je najviši stepen koji možete da dobijete u politici. Posle toga ne moram da budem ništa, nikada više da se bavim politikom", rekao je Vulin i dodao da će se baviti pisanjem, novinarstvom.

Vulin je naveo da narod očekuje promjenu te da, što se njega tiče, promjene mogu da počnu od njega.

"Ne vršim pritisak na predsednika Vučića. Da budemo pošteni, nisam ja dobio izbore već Vučić. Onaj ko je dobio izbore ima pravo da odlučuje ko će da bude tu, kako će nova vlada da izgleda", rekao je Vulin.

Kako kaže, Pokret socijalista ima tri poslanika u Skupštini Srbije, biće dio vladajuće koalicije i uvijek će glasati za sve prijedloge predsjednika Vučića.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...