OVAKVIH VIJESTI U SVIJETU FUDBALA, NAŽALOST, BIT ĆE JOŠ: Zvijezda Manchester Cityja pozitivna na koronavirus, ide u izolaciju

Gundogana očekuje desetodnevni period samoizolacije.

  • Sport

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Ilkay Gundogan, vezni fudbaler Manchester Cityja, pozitivan je na koronavirus, objavili su u ponedjeljak iz engleskog kluba, prenosi Anadolu Agency (AA).

Gundogana očekuje desetodnevni period samoizolacije, istaknuli su iz premijerligaša. Ističe se da će zbog toga njemački reprezentativac propustiti večerašnje gostovanje Cityja kod Wolverhamptona. “Svi u klubu želimo Gundoganu brz oporavak“, saopšteno je iz Manchester Cityja.

Krilni fudbaler Riyad Mahrez i defanzivac Aymeric Laporte ranije su bili pozitivni na Covid-19, ali su se vratili treninzima. Ekipu Josepa Guardiole u četvrtak očekuje susret s Bournemouthom u Liga kupu, a već u nedjelju novi premijerligaški duel protiv Leicester Cityja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...