JOVANO, JOVANKE, KRAJ DUNAVA SJEDIŠ MORI...: Suprugu Željka Joksimovića "šutnuli" s beogradske televizije zbog...

Nekoliko dana nakon što se pojavila vijest da voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević neće voditi "Jutro" na Televiziji "Prva", oglasili su se i s ove televizije, i to na zvaničnom profilu na Instagramu.

  • Estrada

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Danima se po srbijanskim medijima špekulisalo zbog čega poznati voditeljski par nije ispred kamera u jutarnjem programu Televizije "Prva", a onda su iz te TV kuće danas stavili tačku na to.

"Prva televizija je odlučila da okonča saradnju s Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštivanja radnih obaveza", navodi se na zvaničnom profilu Televizije "Prva" na Instagramu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...