NA FUNKCIJI JE OD POČETKA MIGRANTSKE KRIZE, A REZULTATI SU PORAŽAVAJUĆI: "Ako direktor Granične policije ne zna raditi..."

"...svoj posao, treba ići s te pozicije."

  • Hronika

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 2

Zastupnik SDA u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Šemsudin Dedić kazao je da izjave direktora Granične policije BiH Zorana Galića o nezaštićenosti granice potvrđuju da on ne radi svoj posao valjano.

"Posao direktora Granične policije nije da konstatuje, već da radi i rješava probleme. Galić je direktor Granične policije od 2014., dakle od samog početka migrantske krize u Evropi, te je skandalozno da sada, nakon šest godina, saopćava javnosti da nije ništa uradio te pokušava odgovornost prebaciti na neke fantomske krivce.

Ukoliko Galić nije u stanju da radi svoj posao, onda treba dati ostavku kako bi odgovornost preuzeli ljudi koji imaju dovoljno znanja i sposobnosti da se uhvate ukoštac s ovim gorućim problemom, jer građani BiH, naročito u Krajini, više ne mogu trpjeti i čekati", naveo je Dedić.

(SB/Fena)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...