BOMBA S APENINA; NIŠTA OD DOLASKA DŽEKE: Napadač iz Madrida sletio poslije ponoći u Torino, Juventus mu poželio dobrodošlicu… (VIDEO)

Iako se danima govorilo kako će Edin Džeko postati novi igrač Juventusa, od toga neće biti ništa.

  • Sport

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 0

Nakon što se jučer pojavila informacija da će se Alvaro Morata vratiti u Juventus iz Atletico Madrida, ubrzo je sve postalo istina.

Morata je nešto poslije ponoći stigao u Torino, gdje ga je dočekala nekolicina navijača ovog tima kako bi mu priredila dobrodošlicu.

Sve je na svom Twitter profilu objavio i Juventus, koji je poželio dobrodošlicu Morati, te je sada jasno da je on njihov novi igrač.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...