ODLAZE, JEDNA PO JEDNA: Čelnici HRT-a ekspresno s malih ekrana sklonili poznatu voditeljicu, nije ni slutila da će joj to biti zadnje javljanje…

Vijest o promjeni na Prisavlju objavila je na svom Facebook profilu.

  • Estrada

  • 22. Sep. 2020  

  • 0

Poznata HRT-ova urednica i novinarka Ljiljana Saucha više neće voditi 'Vijesti iz kulture'. Saucha je vijest o promjeni na Prisavlju objavila na svom Facebook profilu.

- Kada sam u četvrtak 17. rujna odradila Vijesti iz kulture, nisam znala da će mi to biti zadnje ovakvo pojavljivanje na ekranu u 37 godina dugoj HTV karijeri. U petak sam saznala da ViK više ne vodim jer žele mlade ljude na ekranu!, napisala je urednica na Facebooku i nastavila:

- Sve je to 'novo normalno' jer imam do mirovine još 14 mjeseci!

U post scriptumu je još dodala i ovo:

- Ovo je za stotine od mojih gotovo 4000 Facebook prijatelja koji me više neće moći vidjeti kao urednicu i voditeljicu. Vama svima koji ste pratili emisiju - hvala!

image Izvor: Facebook  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...