DRAMA KOD AMFILOHIJA, DOŠLO JE DO VELEOBRATA: Dritan ima nove zahtjeve, Demokratski front poručuje: "PONIŽENI SMO!"

Građanski pokret URA, na čijem je Dritan čelu, traži policiju, vojsku, državnu bezbjednost (ANB), te da u Vladi ne budu članovi Demokratskog fronta (Andrija Mandić, Duško Knežević, Nebojša Medojević).

  • Regija

  • 22. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Predstavnici tri partije, koje imaju parlamentranu većinu poslije nedavnih izbora u Crnoj Gori, nisu na sastanku s mitropolitom Srpske pravoslavne crkve Amfilohijem uspjeli da se dogovore oko resora u novoj vladi.

Nisu se dogovorili čak ni o tome da Zdravko Krivokapić, nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" bude mandatar za sastav nove vlade, objavile su podgoričke Vijesti.

Taj list tvrdi da je Krivokapića predložio Dritan Abazović, nosilac liste "Crno na bijelo", ali da on "nije poželjan" za lidere Demokratkog fronta koji je najveća partija koalicije "Za budućnost Crne Gore".

Koalicija koju čine "Za budućnost Crne Gore", "Crno na bijelo" i "Mir je naša nacija" imaju većinu od 41 poslanika te mogu da formiraju novu vladu i time Demokratsku partiju socijalista pošalju u opoziciju poslije 30 godina vlasti.

"Vijesti" navode da je danas na sastanku s Amfilohijem u Manastiru Ostrog saopšteno da Krivokapić više nema podršku lidera DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića.

Građanski pokret URA, na čijem je Dritan čelu, traži policiju, vojsku, državnu bezbjednost (ANB), te da u Vladi ne budu članovi Demokratskog fronta (Andrija Mandić, Duško Knežević, Nebojša Medojević).

Krivokapić je javnosti bio nepoznat do mjesec dana pred izbore kada je stao na čelo koalicije "Za budućnost Crne Gore".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...