NE LIČI NA SEBE: Poznatu glumicu ovisnost potpuno uništila, sve je počelo kada je na snimanju upoznala "zloglasne" kolegice...

Zbog lošeg životnog stila, imala je i finansijske probleme, a sve je počelo prije šest godina, kada su tabloidi došli do podatka da je glumica u problemima, jer nije platila hipoteku.

  • Show

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Zgodna Marissa Cooper iz hit-serije "The O.C." bila je lik kojeg su svi voljeli. Epizode su se napeto pratile od 2003. do 2007., ali tada je Mischa Barton (34), glumica koja ju je utjelovila, pala u zaborav. 

Nedavno su je fotoreporteri ulovili kako uživa u vinu i zrakama sunca na stepenicama svog doma u Los Angelesu. Bila je neprepoznatljiva i nimalo nije sličila na modernu Marissu iz serije. 

Tokom snimanja serije "The O.C.", Mischa se sprijateljila s Lindsay Lohan (34) i Kelly Osbourne (35). Voljela je izlaziti pa je često punila i medijske stupce. U maju 2007. godine hospitalizirana je zbog miješanja tableta s alkoholom, a iste godine je i uhapšena, jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu.

Jaguar Private Unveil Event - Los Angeles

Foto: Press Association

Godinu kasnije, osuđena je na tri godine zatvora uvjetno, morala je na predavanja o štetnosti alkohola te je morala platiti 2.000 dolara kazne. Kasnije je u intervjuima isticala kako je u to vrijeme mislila da se od nje očekuje da partija, sve dok sama nije shvatila da to ne vodi ničemu dobrom.

Godine 2009., intervenirali su njezini roditelji i agent, jer su zaključili da Mischa nije sposobna odletjeti u New York na jedan događaj. Nakon sastanka s njima, uzela je jake sedative te se ubrzo onesvijestila. Odvezli su je u bolnicu, a ondje je prijetila kako će počiniti samoubistvo. Doživjela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu.

Zbog lošeg životnog stila, imala je i finansijske probleme, a sve je počelo prije šest godina, kada su tabloidi došli do podatka da je glumica u problemima, jer nije platila hipoteku. Tužila je i vlastitu majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerica, jer je zaključila da joj je uskraćivala plaću te je otjerala iz vlastite kuće.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...