NOVA PUCNJAVA U SARAJEVU: Hici ispaljeni iz automobila u pokretu, nađeno pet čahura...

Prema nekim informacijama, pucano je iz sivog automobila...

  • Hronika

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 0

U Sarajevu je sinoć nešto poslije 21.30 sati došlo do pucnjave, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Građani su, naime, prijavili da su čuli pucnje na Grbavici, preciznije u Grbavičkoj ulici.

- Prijavljeno je da je došlo do upotrebe vatrenog oružja iz vozila u pokretu. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba, a na mjestu događaja pronađeno je pet čahura od startnog pištolja. Dakle, nije se radilo o pravom oružju - kazao je dežurni operativni MUP-a KS, piše "Oslobođenje".

Neslužbeno se moglo doznati da postoje indicije da je pucano iz sivog automobila, ali marka vozila zasad nije poznata, kao ni to o čemu se, zapravo, radilo u ovom slučaju.

- Zasad nema indicija da je pucano na nekoga, a da li se radilo o nekom vidu zastrašivanja, to se još istražuje - kazao je izvor iz policije.

Iz MUP-a KS istaknuli su da je rasvjetljavanje svih okolnosti ovog događaja u toku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...