PREMIJER UHVAĆEN NA DJELU; "TAMO DALEKO" ORILO SE USRED BUDVE: Pogledajte kako su slavili izborni pobjednici Krivokapić, Milačić, Davidović, uz "pojačanje" iz Srbije...

Nakon sjednice SO Budva i biranja Marka Carevića na mjesto predsjednika Opštine, a onda i osvještavanja i blagosiljanja od SPC-a u prostorijama Opštine Budva, slična ikonografija, pojanje, a i atmosfera nastavljeni su i u jednom ugostiteljskom objektu.

  • Regija

  • 25. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 0

Ako je suditi po poziciji za stolom, proslavom je "predsjedavao" budući mandatar Vlade Zdravko Krivokapić, a s njegove desne strane, Carevićevom izboru radovao se i kontroverzni nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović. Nekoliko stolica od njega, bio je i ambasador Srbije Vladimir Božović.

Iako je dijelu poslanika koalicije ZBCG smetao hor koji je u Skupštini Crne Gore izveo crnogorsku himnu pa su tražili "korektnu soluciju" - da se intonira samo instrumental, tada predsjedavajući Miodrag Lekić primijetio je da se instrumental intonira i na Olimpijadi.

Da oni, zapravo, nemaju ništa protiv horskog pjevanja, dokazao je njihov poslanik Marko Milačić, koji je, djeluje po snimku, uživao u horskom izvođenju pjesme "Tamo daleko".

A koga je sve pogodilo "Tamo daleko, daleko od mora", usred Budve, pogledajte na snimku:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...