VLADA RS-a STALA NA STRANU VIŠKOVIĆA; SREBRENKA GOLIĆ JE BILA NAJGLASNIJA: “On je častan, pošten, radan i dobar čovjek i nikada ljude…”

Golićeva je u obraćanju javnosti naglasila da ministri osuđuju napade iz FBiH na Viškovića, kojeg smatraju za časnog i poštenog čovjeka.

  • Mini market

  • 25. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 2

Potpredsjednik Vlade Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je danas u Banjoj Luci da ministri u Vladi Republike Srpske, bez obzira na to kojem narodu pripadaju, bezrezervno podržavaju premijera Radovana Viškovića te je istaknula da su napadi na njega spinovani u Federaciji BiH radi slabljenja Republike Srpske.

Golićeva je u obraćanju javnosti naglasila da ministri osuđuju napade iz FBiH na Viškovića, kojeg smatraju za časnog i poštenog čovjeka.

"Višković je častan, pošten, radan i dobar čovjek i nikada ljude nije dijelio po nacionalnosti", rekla je Golićeva, koja se javnosti obratila u ime ministara Republike Srpske, javlja Srna.

Obraćanju Golićeve prisustvovali su ministri u Vladi Republike Srpske, koji su potpisali zajedničku izjavu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...