NA OVAKVE REZULTATE NISMO NAVIKLI: Objavljen večernji izvještaj iz KCUS-a o testiranju na koronavirus

U današnjem testiranju u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) nijedna osoba nije novozaražena, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba u 19.30 sati iz ove ustanove.

  • Vijesti

  • 25. Sep. 2020  26. Sep. 2020

  • 0

Prof. dr. Sebija Izetbegović, generalna direktorica KCUS-a, kazala je za Radiosarajevo.ba da tokom današnjih testiranja u Kantonu Sarajevu nema novih oboljelih osoba od Covida-19.

"Sva današnja testiranja koja smo uradili kod građana iz Kantona Sarajevo su negativna. Dakle, nemamo novozaraženih slučajeva u KS", naglasila je prof. dr. Sebija Izetbegović.

Podsjetimo, tokom protekla 24 sata u Bosni i Hercegovini registrovano je 248 novih slučajeva zaraze koronavirusom (SARS-CoV-2), od čega 173 u Federaciji BiH i 72 u RS, te tri u Brčko Distriktu.

Od posljedica COVID-19 preminulo je šest osoba, četiri u FBiH i dvije u RS-u.

(SB / Radiosarajevo.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...