DANAS, OPREZ: Za područje ovog grada upaljen je narandžasti meteoalarm...

Danas obilne padavine, jaki udari vjetra i grmljavinsko nevrijeme.

  • Vijesti

  • 27. Sep. 2020  27. Sep. 2020

  • 0

Za područje Trebinja izdato je narandžasto upozorenje zbog obilnih padavina, a žuto zbog jačih udara vjetra i grmljavinskog nevremena.

Žuto upozorenje zbog padavina izdato je i za područja Sarajeva, Bihaća, Foče, dok je i zbog grmljavinskog nevremena za područja Banje Luke, i Mostara, a i zbog udara vjetra na području Livna.

Obilnije padavine na jugu, zapadu i sjeverozapadu naše zemljem, gdje je očekivana količina padavina između 30 i 50, lokalno i do 70 litara po kvadratnom metru.

(BHRT) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...