DOK ZBORI GENERAL FIKRO: Izetbegović za Prevljaka tvrdi da nije završio Sorbonu; niko to golim okom ne bi mogao zaključiti iz njegovog nedavnog govora! (VIDEO)

General Fikret Prevljak, kandidat za načelnika Ilidže i predsjednik Kantonalnog odbora Stranke demokratske akcije, penzionisani general Armije RBiH i umirovljeni vodič pasa u predratnoj Specijalnoj jedinici MUP-a BiH, u posljednje vrijeme ima pune ruke posla kako u stranci, tako i u predizbornoj promociji.

  • Mini market

  • 28. Sep. 2020  28. Sep. 2020

  • 4

"Ponosni poltron familije Izetbegović" (vjerovatno im stručno pomaže oko vođenja psa kojeg je Izebegovićima poklonio jedan drugi "pragmatični" političar Fahrudin Radončič), kako je sebe portretiro, Prevljak je ovih dana na Ilidži održao nadahnut govor pred bivšim pripadnicima policije i vojske, koji, nažalost, nije dobio adekvatan prostor u medijima. Vjerovatno bi njegov govor bio mnogo zapaženiji da je Prevljak uspio u namjeri da smijeni menadžment Kantonalne televizije, predvođen Duškom Jurišić, na koju je prekaljeni borac više puta neuspješno jurišao. 

"Fikret Prevljak zna s ljudima, nije neki intelektualac, ali je čovjek iz naroda", rekao je nedavno za svog službenog  "poltrona" njegov stranački šef Bakir Izetbegović. No, kada se pogleda ovaj ili neki drugi govor kandidata za načelnika Ilidže, o njemu se ne stječe dojam kakav je želio ostaviti Izetbegović. "Rana je, ljudi moji, koja boli, koja se ne može zaboraviti", da se poslužimo narodskim govorom generala Fikreta Prevljaka sa stranačko-komemorativnog skupa.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...