ZVIZDIĆ PISAO GAFAROVOJ: "Mi u Bosni i Hercegovini najbolje razumijemo OPASNOST OD AGRESIJE I NAPADA..."

Dopredsjedavajući Predstavničkog doma PSBiH Denis Zvizdić uputio je pismo predsjednici Parlamenta Republike Azerbejdžan Sahibi Gafarovoj i građanima prijateljskog Azerbejdžana povodom napada oružanih snaga Armenije.

  • Društvo

  • 28. Sep. 2020  28. Sep. 2020

  • 1

- Mi u Bosni i Hercegovini najbolje razumijemo opasnost od agresije i napada, kao i neophodnost odbrane vlastite teritorije u cilju zaštite građana i očuvanja mira i stabilnosti. Kao prijateljska zemlja, suosjećamo i stojimo uz građane Azerbejdžana koji u ovim trenucima trpe bezočne napade u kojima strada civilno stanovništvo. Podržavamo vaše pravo na odbranu, kao i svako mirno rješenje koje će značiti očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta vaše države i iskreno želim da vaši građani nastave da žive u miru i prosperitetu - navodi se u Zvizdićevom pismu predsjednici Parlamenta Republike Azerbejdžan Sahibi Gafarovoj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...