SLIKALA SE POLUGOLA: Pokrenut postupak protiv makedonske policajke, pogledajte zbog čega je nastala drama... (FOTO)

Kako se navodi, na fotografiji se, iako je zamućena, vide oznaka policije, otkopčana košulja i kravata među grudima.

  • Mini market

  • 29. Sep. 2020  29. Sep. 2020

  • 1

Unutrašnja kontrola policije Sjeverne Makedonije pokrenula je disciplinski postupak protiv policajke koja se slikala polugola u uniformi i fotografiju stavila na društvene mreže, objavio je portal A1.on.

Kako se navodi, na fotografiji se, iako je zamućena, vide oznaka policije, otkopčana košulja i kravata među grudima.

Prema izvorima tog portala, radi se o policijskoj službenici V. G, koja je u Ministarstvu unutrašnjih poslova zaposlena prije 11 godina, u januaru 2009, a radi u Odjeljenju za granične poslove.

Za takvo ponašanje, podsjeća se, u prošlosti je bilo kažnjeno više zaposlenih u policiji, jer je Unutrašnja kontrola smatrala da je prekršen etički kodeks ponašanja koji moraju da poštuju svi zaposleni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...