SJEDIO NA ŠINAMA PA GA ZGAZIO VOZ: Još se ne zna radi li se o samoubistvu ili o nepažnji nastradalog

Do nesreće je došlo oko 20 sati, dok je V. D. sjedio na željezničkim šinama.

  • Hronika

  • 29. Sep. 2020  29. Sep. 2020

  • 0

V. D. (34) iz Kostolca poginuo je u ponedjeljak uvečer na otvorenoj pruzi kada je na njega naletio putnički voz koji saobraća od Požarevca ka Majdanpeku.

Do nesreće je došlo oko 20 sati, dok je V. D. sjedio na željezničkim šinama. Od siline udara, on je na mjestu preminuo pa je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje njegovu smrt, pišu "Novosti".

Nakon toga je obavljen uviđaj, u kojem je učestvovala i željeznička komisija za isljeđivanje vanrednih događaja. Za sada nije poznato radi li se o samoubistvu ili o nepažnji nastradalog. Zbog obavljanja uviđaja, željeznički saobraćaj na ovoj dionici bio je u prekidu do 22 sata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...