I "MEČKA" SE PREVRĆE OD SMIJEHA: Evo koliku bi kaznu mogla dobiti Izetbegovićka, i to ako joj se utvrdi prekršajna odgovornost...

Nakon kupovine u skupocjenom butiku, direktorica KCUS-a sjela je u svoj Mercedes, isključila “četiri žmigavca” i nastavila put.

  • Mini market

  • 29. Sep. 2020  29. Sep. 2020

  • 2

Nakon što se dugo nije pojavljivala u javnosti, Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a i supruga predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, jučer je izazvala gnjev jednim potezom.

Nakon kupovine u skupocjenom butiku, direktorica KCUS-a sjela je u svoj Mercedes, isključila “četiri žmigavca” i nastavila put.

S obzirom na to da se radi o očiglednom kršenju saobraćajnih pravila, kontaktirali smo Ministarstvo unutrašnjih poslova KS i pitali hoće li kazniti Sebiju.

Prema informacijama "Raporta", MUP-u KS dostavljene su i fotografije na kojima se vide registracijske oznake na automobilu.

Portparol MUP-a Mirza Hadžiabdić kazao je za ovaj portal da se vrše provjere.

“Policija MUP-a Kantona Sarajevo poduzima mjere i aktivnosti u cilju provjere identiteta vozača i vozila čije su fotografije objavili mediji, a u cilju utvrđivanja prekršajne odgovornost. Nakon identifikacije, vozač će biti sankcionisan novčanom kaznom od 40 KM, u skladu sa zakonom”, rekao je Hadžiabdić.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...