KOD ZECA JE VELIKO SRCE: Željin fudbaler oduševio učenike u Gornjem Vakufu

Svi iz Mješovite srednje škole Gornji Vakuf poželjeli su Zecu dobro zdravlje i uspjeh u dresu Željezničara.

  • Show

  • 29. Sep. 2020  29. Sep. 2020

  • 0

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Željezničara Ermin Zec oduševio je javnost svojim gestom.

Kroz dosadašnju karijeru, Zec se oduvijek rado odazivao na humanitarne akcije, a da ima uistinu veliko srce, pokazalo se još jednom. Portal iz Gornjeg Vakufa pod nazviom Gvu.ba, prenose Sportske.ba, objavio je da je 32-godišnji fudbaler odlučio da trećem razredu tamošnje mješovite škole donira svotu od 500 KM za maturu, na čemu su mu učenici, kao i profesori, mnogo zahvalni.

“Zec je pokazao da ima veliko srce i i da ne zaboravlja na našu mladost, na naše nove nade, možda neke buduće bh. reprezentativce. Svjestan je da ‘manji’ gradovi trebaju više donacija, podrške i više promocija za brži uspjeh i ostvarenje snova”, navodi spomenuti portal. Svi iz Mješovite srednje škole Gornji Vakuf poželjeli su Zecu dobro zdravlje i uspjeh u dresu Željezničara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...