LUKSUZ NA KVADRAT: Tuzlanska kompanija otvara hotel kakvog se ne bi postidjeli ni na zapadu...

Svi gosti i turisti, domaći i strani koji dolaze u Tuzlu, koja polako, ali sigurno postaje sve atraktivnija turistička i poslovna destinacija, uskoro će moći uživati u novom luksuznom smještaju.

  • Ekonomija

  • 30. Sep. 2020  30. Sep. 2020

  • 0

Tuzlanska kompanija TEHNOGRAD-company d.o.o objavila je da uskoro otvara luksuzno opremljeni hotel u srcu grada Tuzla.

Hotel “Vertigos” bit će smješten u samom centru grada, udaljen samo 100 metara od najvažnijih turističih destinacija (Panonska jezera, Sojeničko naselje, Soni trg, Trg slobode, Muzej istočne Bosne ), na adresi Kulina bana 2.

Kako je navedeno iz kompanije, gostima će biti na raspolaganju 17 dvokrevetnih luksuzno opremljenih soba, restoran, sala za sastanke uz audio-vizuelnu opremu vrhunske tehnologije te prostor za odmor.

Investitor napominje kako će hotel u svom poslovanju najveću pažnju posvetiti kvalitetu pruženih usluga, savremenim trendovima i održivom razvoju te kako im je osnovna vizija postati prepoznatljiv luksuzni brend.

Radovi su već u završnoj fazi, a otvorenje će biti ozvaničeno do kraja godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...