HOROR PRIČA IZ SRBIJE: Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu; Nevjerovatni rezultati istrage

Majka i sin iz Bajine Bašte pronađeni su danas mrtvi u stanu u kome su sami živjeli, a prema prvim rezultatima istrage, nijedno od njih nije preminulo nasilnom smrću.

  • Hronika

  • 30. Sep. 2020  01. Okt. 2020

  • 0

Prema prvim informacijama, nesrećna žena imala je oko 85, a njen sin oko 60 godina i oboje su bili korisnici socijalne pomoći, saznaje "Blic". 

Starica je bila bolesna i nepokretna, a njen sin je bio lošeg mentalnog zdravlja.

Spoljnim pregledom njihovih tijela nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu sutra bi trebalo da bude urađena obdukcija oboje pokojnika.

Policija u Bajinoj Bašti vrši provjere kada su posljednji put viđeni živi. Njihov stan u višespratnici koju u Bajinoj Bašti zovu Zgrada solidarnosti je trenutno zapečaćen.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...