U DEMOKRATSKOJ FRONTI ZADOVOLJNI OHRABRUJUĆIM PORUKAMA: Podržavamo Predsjedništvo BiH u ispunjavanju prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije

Demokratska fronta smatra ohrabrujućim poruke koje su danas iz Bruxellesa poslali čelnici Evropske unije i Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, a tiču se nastavka evropskog puta BiH.

  • Politika

  • 30. Sep. 2020  01. Okt. 2020

  • 0

Ispunjavanje preostalih prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije o kandidatskom statusu za članstvo Bosne i Hercegovine u Evropskoj uniji, neće donijeti samo kandidatski status, nego će Bosnu i Hercegovinu približiti evropskoj pravnoj stečevini i evropskim građanskim vrijednostima.

Demokratska fronta nastaviti će ulagati napore sa ciljem ispunjenja prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije, te u tome smislu daje potpunu podršku reformskom kursu koje je zauzelo Predsjedništvo Bosne i Hercegovine u pogledu EU integracija, stoji u današnjem saopštenju Demokratske fronte

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...