BOGATI ARAPSKI INVESTITORI ZAVRŠAVAJU ČUDO IZNAD SARAJEVA: Pri kraju radovi na hotelu vrijednom više od 14 miliona maraka… (FOTO)

Na olimpijskoj planini Igman privodi se kraju gradnja hotela O3, smještajnog objekta vrijednog više od 14 miliona KM, u vlasništvu "Top One Business Groupa" iz Dubaija.

  • Ekonomija

  • 01. Okt. 2020  01. Okt. 2020

  • 1

Načelnik općine Hadžići Hamdo Ejubović sa svojim pomoćnicima obišao je jučer radilište, a dočekao ga je vođa projekta, uspješni sarajevski preduzetnik Emir Granov te član uprave grupe hotela Meliha Hadžić.

– Nadamo se da ćemo otvorenjem našeg hotela doprinijeti razvoju turizma na našoj olimpijskoj planini Igman, koja je u prethodnim godinama, po našem mišljenju, nepravedno zapostavljena – rekao je Granov.

alt

Na Igmanu planiraju i izgradnju sportsko-rekreativnog centra koji uključuje fudbalske terene po FIFA-inim i UEFA-inim standardima, teniske terene, kao i zatvorenu halu za dvoranske sportove, objavljeno je iz Općine Hadžići.

Hotel O3 imat će 65 soba i u potpunosti će biti prilagođen sportskim ekipama iz cijelog svijeta. Fitnes sala je, prema riječima Granova, s najboljom opremom u regionu, a urađena je po uzoru na onu ekipe Manchester Cityja.

alt

Gostima će biti na raspolaganju i 25-metarski bazen, wellness i spa usluge, kao i ostali sadržaji.

Hotel 03 izgrađen je na mjestu nekadašnjeg objekta hotela "Feri", a prema ranijim najavama, nakon otvaranja, u njemu bi posao trebalo dobiti 50 osoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...