OVO JE STRAŠNO; POLICIJA NA NOGAMA: 19-godišnjak s ubodnom ranom na stomaku u polusvjesnom stanju nađen na cesti

Identitet mladića utvrđen nakon što je tokom noći u policiju stigao njegov otac.

  • Hronika

  • 01. Okt. 2020  01. Okt. 2020

  • 0

Devetnaestogodišnji mladić sa teškim povredama zatečen je sinoć u Mostaru, preciznije na dijelu između novog kružnog toka u Zaliku i željezničkog mosta, a nakon što je policiji prijavljeno da nepoznata osoba otežano hoda cestom i doziva u pomoć.

Mladić je, kako je saopćeno iz MUP-a HNK, kolima Hitne pomoći prevezen u Južni logor nakon što su ga policajci zatekli na cesti u polusvjesnom stanju sa, kako je kazao portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić, ubodnom povredom stomaka.

U bolnici su mu konstatovane teške povrede, a o svemu su obaviješteni službenici Sektora krim-policije i nadležni tužilac te je na mjestu pronalaska mladića obavljen uviđaj, a tokom noći je utvrđen i identitet. Naime, oko sat i po poslije ponoći, u PS Mostar Centar pristupio je M. A. (1961), koji je izjavio da je povrijeđeni njegov sin M. A. (2001), piše "Oslobođenje".

Iz MUP-a HNK saopćeno je da se poduzimaju sve potrebne mjere radi rasvjetljavanja svih okolnosti povređivanja mladića te pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...