DRAGO PILSEL DEMOLIRAO PREDSJEDNIKA HRVATSKE: „Milanović je verbalni zlostavljač, svađalica... Nastupa kao Donald Trump…“

Gafovi koje svakodnevno radi predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, zabrinuli su tamošnju javnost.

  • Regija

  • 02. Okt. 2020  02. Okt. 2020

  • 0

Nakon brojnih medijskih napisa i reakcija zvaničnika te susjedne zemlje, sve je više nezadovoljnika Milanovićevom dosadašnjom politikom.

Tako je na društvenim mrežama svoj sud o Zoranu Milanović dao i ugledni hrvatski novinar i publicist Drago Pilsel.

- Milanović je verbalni zlostavljač, svađalica... Nastupa kao Donald Trump u srazu sa Joeom Bidenom na prvoj debati. Saborske zastupnice koje su ga kritizirale zbog nedržavničkog ponašanja, naziva ''narikačama''. I kaže: ''Institucije mogu biti neovisne do određene mjere'' Halo?! – poručio je Pilsel.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...