HOROR U SANDŽAKU: Brutalno ubijen muškarac u Novom Pazaru, napadač je u njega ispucao...

Sredovječni muškarac ubijen je u novopazarskom naselju Jalija kada je za sada nepoznati napadač u njega ispalio nekoliko hitaca.

  • Hronika

  • 02. Okt. 2020  02. Okt. 2020

  • 0

Prema nezvaničnim saznanjima Radija Sto plus, ubistvu je prethodila žestoka svađa i tuča dvojice muškaraca, tokom koje je jedan od njih potegao pištolj i ispalio nekoliko hitaca u drugog, koji je preminuo na mjestu događaja.

Taj radio navodi da je u novoparsku Opštu bolnicu nešto kasnije primljen jedan povrijeđeni muškarac, a još nije poznato da li je to napadač koji je povrijeđen tokom tuče ili se radi o slučajnom prolazniku.

Identitet ubijenog još nije zvanično poznat, a prema nezvaničnim informacijama, radi se o privredniku s Kosova S. J, koji je u tom dijelu Novog Pazara posjećivao poznanike.

Policija i dežurni tužilac obavljaju uviđaj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...