CNN OTKRIVA: Predsjednik Donald Trump je prebačen u bolnicu, jer ima problema sa...

Američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania pozitivni su na koronavirus.

  • Svijet

  • 03. Okt. 2020  03. Okt. 2020

  • 1

Niko ne zna šta će se nakon senzacionalne vijesti o Donaldu Trumpu dogoditi s američkim predsjedničkim izborima.

Trumpova objava nameće mnogo važnih pitanja: Šta će biti sa preostalim najavljenim debatama? Što će biti sa završnicom kampanje? Hoće li Trump nastaviti voditi kampanju putem Twittera iz Bijele kuće? Američka politika danas je u situaciji u kojoj se još nikad nije našla, jer je cijeli proces doveden u pitanje.

Cijeli dan pljušte reakcije u Americi i svijetu, a svjetski čelnici su redom zaželjeli Trumpu brz oporavak.

Potvrđeno je da i Donald i Melania Trump imaju blage simptome.

Trumpov protukandidat Joe Biden je negativan na koronu.

Neimenovani izvor je za CNN kazao kako postoji ozbiljan razlog za zabrinutost oko Trumpovog stanja. Naime, Trump se, prenosi CNN, osjeća vrlo umorno, malaksao je i ima problema s disanjem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...