DRUŠTVENE MREŽE "GORE"; TAKO JE GOVORIO ŽELJKO MITROVIĆ: „Slobodan Milošević je srpski heroj, streljat će izdajnike…“

Nakon vijesti da su novinarka „Pinka“, Ksenija Vučić i vlasnik te televizije Željko Mitrović, prvostepeno osuđeni pred Višim sudom u Beogradu za plasiranje neistina o maloljetnom D.Đ, koga su optužili da je na protestu budućih srednjoškolaca ispred zgrade Ministarstva prosvjete zapalio sliku ministra Šarčevića, srbijanska javnost ponovo se prisjetila spornih situacija koje imaju veze s vlasnikom televizije „Pink“.

  • Regija

  • 04. Okt. 2020  10. Jun. 2021

  • 0

Na društvenim mrežama su se tako pojavili dijelovi Mitrovićevih otvorenih pisama koje najbolje prikazuju da njegova odanost onima na vlasti ide u smjeru u kojem vjetar puše. Ona su čitana javno na programu „Pinka“, a govore o tome da medijskom magnatu baš ništa nije sveto – ni ideali, ni demokratija, pa ni prijateljstva, od kojih je jedno bilo i ono sa Mirom Marković,  suprugom nekadašnjeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića i predsjednicom JUL-a, čiji je Mitrović i sam bio član.

Godina 1999., odgovor DOS-u

“Vi izdajnici iz DOS-a, možete da poljubite u dupe moju drugaricu Miru Marković, a i mene. Uskoro ćete biti javno obešeni sa ostalim slugama NATO pakta i dodatno streljani, za svaki slučaj. Sve će vas srpski heroj Slobodan Milošević istrebiti, a Srbiju ujediniti sa majkom Rusijom.”

Godina 2002., odgovor SPS-u

“Vi unišititelji Srbije, zajedno sa vašim diktatorom Miloševićem i onom njegovom pobeguljom i crvenom vešticom Mirom, koji ste jebali majku srpskom narodu kao niko u njegovoj istoriji, spremite se za sud naroda” Nećete sprečiti Srbiju da se vrati u Evropu i nećete sprečiti procvat demokratije u njoj, to vam ja, Željko Mitrović i Demokratska stranka obećavamo!”

Godina 2008., odgovor radikalima i naprednjacima

“Najlepši, najšarmantniji i najmandatniji predsednik Srbije svih vremena, naš Boris Tadić, pobediće opet, po peti put, predsedničke kandidate prošlosti Nikolića i ostale, lagano i sigurno, jer građani Srbije neće nepismenog Tomu i ludog Vučića na čemu naše Srbije. Srbija zna da samo naša mudra Demokratska stranka i još mudriji Boris Tadić mogu da odvedu Srbiju u Evropu i da obezbede bolji život svima u Srbiji.”

Godina 2017, odgovor DS-u 

“Vi ludaci iz opozicije, zajedno sa Rodićem i Mirkovićem, bićete pohapšeni uskoro, čim se pronađu lažni svedoci, a mudri Vučić ume i to da pronađe! Meni lično ne smetate, ja volim da se javno prepucavam i blamiram, ali ne mogu da vas gledam očima jer hoćete da kradete, a Vučić vam ne da jer neće ona ništa ostati za njegove lopove. Srdačno, vaš Željko.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...